pagina
Ava
  pagina
Fay
  pagina
Jack
  pagina
Kiana
  pagina
Lucy
  pagina
Joey
  pagina
Jasmine

 

HOME

 

De roedel


C-jay portet


De ALFA-Europe
rasstandaard gaat uit van de volgende maten:

- Standard: groter dan 60 cm

- Medium: tussen de 45 -60 cm

- Small: kleiner dan 45 cm
C-Jay in de grind bak

C-Jay in de woonkamer


C-Jay met Joey


nieuwe vrienden


C-Jay

Registratie logo van Cee-Jay

 

Afkomst van de hond

DoodleDogs Captain Jack is zijn eigenlijke naam, maar we noemen hem
Cee-Jay. Hij is een nakomeling van Tegans Lil Loverboy en Rutlands Lil Jewel. Hij is afkomstig uit de Engelse kennel doodleDogs van de fokster Lisa Carson. Cee-Jay was al drie jaar toen hij bij ons kwam wonen. Hij heeft zich prima aan de roedel aangepast en de roedel heeft hem zonder problemen geaccepteerd.

 

Beschrijving lichaamsbouw en karakter

Cee-Jay is met zijn 46 cm een kleine medium. Hij is een compacte hond met een brede borstkast met veel bone. Onderstaande foto geeft je een goed beeld van zijn grootte in vergelijking met de andere reuen .

de drie reuen

Registratie logo C-Jay

Cee-Jay krijgt als hij nat geworden is kleine krulletjes, die als zijn vacht langer is tot lange pijpenkrullen worden. Voor het gemak houden we zijn vacht een beetje kort (zoveel honden borstelen vergt veel tijd). De vachtkleur lijkt heel veel op die van Kiana, maar dan iets donkerder.

Cee-Jay heeft een vriendelijk karakter en laat zich graag aanhalen en probeert te begrijpen wat je zegt als je tegen hem praat waarbij hij zijn koppie scheef houdt. Hij rent graag en pikt ook graag het balletje van de anderen waarmee hij dan heel hard wegrent maar hij laat het balletje net zo snel weer vallen als geen van de anderen achter hem aan komt rennen. Cee-Jay is een snelle en lenige hond die heel veel plezier beleefd aan rondrennen. Hij speelt heel graag met Lucy.


Cee-Jay is een dekreu
Wij hebben Cee-Jay aangeschaft vanwege de genetische diversiteit in onze lijnen en omdat hij vrij is van het gen wat een afwijkende vacht veroorzaakt. Meer weten over deze genetische eigenschap? Lees verder ...


| Home | Naar boven... |

 

C-Jay op het terras


C-Jay wordt aangehaald


Joey


in draf


C-Jay speelt met een balletje


met Siobhan

 

Valid XHTML 1.0 Transitional